Tjenester

Tjenester

Fløysand Tak utfører taktekking av eksponerte tak. Vi installerer også membraner og legger til rette for ballasterte og grønne tak. Fløysand Tak hjelper deg også med radonsikring.

Et godt vedlikeholdt tak har vesentlig lenger levetid enn et der vedlikeholdet har uteblitt. I forbindelse med omtekking av taket anbefaler vi også å vurdere etterisolering.

Fløysand Tak hjelper deg med å passe på taket ditt. Ettersyn og vedlikehold er avgjørende for takets levetid. Vi vedlikeholder alle typer bygg med flate, lett skrånende eller buede tak. Vi forvalter tak tekket med PVC eller asfalt.

Fløysand tak AS

Vi har etter mange vellykkede prosjekter opparbeidet oss et rykte som en leverandør som holder høy standard. Vår filosofi er å levere den høyeste kvalitet og den beste gjennomføringen av prosjektet til avtalt tid og pris.

Om oss

Fløysand Tak ble etablert i 2008 og har siden den gang hatt en god utvikling og vekst. Vi er nå Norges største, uavhengige taktekkerselskap med nær 140 ansatte som innehar mange års erfaring.

Tjenester

Fløysand Tak utfører taktekking av alle typer tak og membraner samt radontetting mot både det private og offentlige markedet. Enten det gjelder nybygg, rehabilitering eller serviceavtaler – vi tar jobben!

Kontakt oss

Har du spørsmål angående noen av våre tjenester?

Industrivegen 63, 5210 OS
post@floysandtak.no
56 57 43 00