Om oss

Om oss

Fløysand Tak ble etablert i 2008 og har siden den gang hatt en god utvikling og vekst. Vi er nå Norges største, uavhengige taktekkerselskap med nær 140 ansatte som innehar mange års erfaring.

Fløysand Tak utfører taktekking av alle typer tak og membraner samt radontetting mot det private og offentlige markedet. Enten det gjelder nybygg, rehabilitering eller serviceavtaler – vi tar jobben!

Vi har etter mange vellykkede prosjekter opparbeidet oss et rykte som en leverandør som holder høy standard og følgelig kommer mange av våre oppdrag gjennom anbefalinger fra fornøyde kunder. Vår filosofi er å levere den høyeste kvalitet og den beste gjennomføringen av prosjektet til avtalt tid og pris.

HMS

Helse, miljø og sikkerhet skal stå i sentrum for alle ansatte i Fløysand. Vi jobber i en bransje hvor ulykker kan forekomme dersom en ikke har fokus på sikkerhet og vi har som mål at alle våre ansatte skal komme seg trygt hjem hver dag. Vi har gode innarbeidede rutiner for å oppnå dette og driver aktivt kompetansebygging på området i form av kurs, systemer og prosesser, informasjon og holdningsarbeid.

Kompetanse

I Fløysand Tak ønsker vi at våre ansatte skal trives og ha et godt arbeidsmiljø der hver enkelt kan få utvikle seg. Svært mange av våre ansatte har vært med oss helt siden begynnelsen, noe som gir oss både stabilitet og kontinuitet. Vi er opptatt av at våre ansatte skal inneha en høy faglig kompetanse. De fleste av våre ansatte har derfor fagbrev eller mesterbrev som taktekkere.

Fløysand Tak ønsker å være med å bygge for fremtiden, og er således godkjent som lærebedrift med flere lærlinger i sving. Videre er vi en taktekkingsbedrift med sentral godkjenning for ansvarsrett i Klasse 3 . Vi arbeider etter eget kvalitetssikringssystem.

Vår ambisjon er å være ambassadører for vårt fag.

Ansvarsrett_logo_sort_liten
byggmester_forbundet
byggmester_ub
lererbedrift

Har du spørsmål angående noen av våre tjenester? Send oss en melding via kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg.
  Fløysand tak AS

  Vi har etter mange vellykkede prosjekter opparbeidet oss et rykte som en leverandør som holder høy standard. Vår filosofi er å levere den høyeste kvalitet og den beste gjennomføringen av prosjektet til avtalt tid og pris.

  Om oss

  Fløysand Tak ble etablert i 2008 og har siden den gang hatt en god utvikling og vekst. Vi er nå Norges største, uavhengige taktekkerselskap med nær 140 ansatte som innehar mange års erfaring.

  Tjenester

  Fløysand Tak utfører taktekking av alle typer tak og membraner samt radontetting mot både det private og offentlige markedet. Enten det gjelder nybygg, rehabilitering eller serviceavtaler – vi tar jobben!

  Kontakt oss

  Har du spørsmål angående noen av våre tjenester?

  Industrivegen 63, 5210 OS
  post@floysandtak.no
  56 57 43 00