Om oss

Fløysand Tak AS

Fløysand Tak ble etablert i 2008 og har siden den gang vokst til å bli Norges største, uavhengige taktekkerselskap med over 150 ansatte som innehar høy kompetanse og erfaring innen faget vårt.

Fløysand Tak utfører taktekking av alle typer tak og membraner mot det private og offentlige markedet. Enten det gjelder nybygg, rehabilitering eller serviceavtaler – vi tar jobben! Vi jobber direkte mot privatkunder, borettslag og sameie, eller som total-, eller underentreprenør på større prosjekter.

Vi har etter mange vellykkede prosjekter opparbeidet oss et rykte som en leverandør som holder høy standard og følgelig kommer mange av våre oppdrag gjennom anbefalinger fra fornøyde kunder. Vår filosofi er å levere den høyeste kvalitet og den beste gjennomføringen av prosjektet til avtalt tid og pris.

HMS

Helse, miljø og sikkerhet skal stå i sentrum for alle ansatte i Fløysand. Vi jobber i en bransje hvor ulykker kan forekomme dersom en ikke har søkelys på sikkerhet og vi har som mål at alle våre ansatte skal komme seg trygt hjem hver dag. Vi har gode innarbeidede rutiner for å oppnå dette og driver aktivt kompetansebygging på området i form av kurs, rutiner, informasjon og holdningsarbeid.

Kompetanse

I Fløysand Tak ønsker vi at våre ansatte skal trives og ha et godt arbeidsmiljø der hver enkelt kan få utvikle seg. Svært mange av våre ansatte har vært med oss helt siden begynnelsen, noe som gir oss både stabilitet og kontinuitet. Vi er opptatt av at våre ansatte skal inneha en høy faglig kompetanse. De fleste av våre ansatte har derfor fagbrev som taktekkere.

Fløysand Tak ønsker å være med å bygge for fremtiden, og er således godkjent som lærebedrift. Vi har til enhver tid en rekke lærlinger som vi ønsker å støtte, utvikle og utdanne til å bli gode håndverkere. Videre er vi en taktekkingsbedrift med sentral godkjenning for ansvarsrett i Klasse 3 . Vi arbeider etter eget kvalitetssikringssystem.

Vår ambisjon er å være ambassadører for vårt fag.

Kontakt ossTjenester
© 2024 Fløysand Tak AS
org.nr:  892 289 522
Utviklet av: