Nybygg

Fløysand Tak utfører taktekking av eksponerte tak. Taktekkingen monteres med mekanisk innfestning – eller helklebet til underlaget – og egner seg både for flate tak og skråtak på nybygg og renoveringsprosjekter. Vi utfører både store og små prosjekter. Alt fra eneboliger, terrasser og garasjer, til større næringsbygg som hoteller, kontorbygg og lagerbygg. Vi tar også oppdrag mot offentlige bygg som skoler, sykehjem, barnehager og sykehus. Vi har fokus på å levere den beste kvaliteten til riktig pris og til avtalt tid.

Energieffektivitet: Flate tak gir muligheter for installasjon av solcellepaneler, takhager, eller grønne tak som kan forbedre bygningens energieffektivitet og bidra til bærekraftig utvikling.

Isolasjon: God isolasjon er viktig for å regulere temperaturen og redusere energiforbruket. Moderne materialer og teknikker gir muligheten til å oppnå høy isoleringsverdi.

Vedlikehold: Flate tak krever regelmessig vedlikehold, inkludert rengjøring av takrenner og inspeksjon av membraner for å oppdage eventuelle lekkasjer eller skader tidlig.

MEMBRANER, GRØNNE TAK OG TERRASSER

Våre membraner for torvtak, ballasterte og grønne tak holder høy kvalitet og kan benyttes både på nybygg og rehabiliteringsprosjekter. Tildekkede vanntrykksmembraner i takkonstruksjoner omtales som ballasterte tak. Ballastmaterialet kan være betongheller, singel eller jord som underlag for grønne, beplantede tak. Med ballasterte taksystemer får du muligheten til å utnytte taket fullt ut med, for eksempel, en frodig takhage. Disse løsningene gir en stor frihet i forhold til den estetiske utformingen og bidrar også til mer naturlige omgivelser ved bruk av singel eller beplantning, samt bedre akustikk.

Har du spørsmål?
Ikke nøl med å ta kontakt!
    Kontakt oss
    © 2024 Fløysand Tak AS
    org.nr:  892 289 522
    Utviklet av: