Serviceavtale & vedlikehold

Serviceavtale

Fløysand Tak hjelper deg med å passe på taket ditt. Ettersyn og vedlikehold er avgjørende for takets levetid. Vi vedlikeholder alle typer bygg med flate, lett skrånende eller buede tak. Vi forvalter også tak tekket med PVC eller asfalt.

I henhold til Sintef Byggforsk er forventet levetid for flate tak i Norge 30 år. Vi vet at med enkelt vedlikehold og litt forebygging, kan de store utgiftene unngås og takets levetid økes betraktelig. Vi kan tak og har erfaringen som gjør at vi ser feil før de oppstår. Vi anbefaler tiltak før det blir kostbart.

Med en serviceavtale utfører vi ettersyn og kontroll av takets tilstand og bistår ved eventuelt behov for snørydding. Fordeler med en serviceavtale på tak:

  • Forlenger takets levetid
  • Unngå store kostbare skader på bygg og inventar
  • Forutsigbarhet i forhold til behov for større tiltak og medførende kostnader
  • Oversiktlig vedlikeholdsplan, investeringsplan og budsjettplanlegging
  • Trygg drift og forvaltning av taket
  • Snørydding

Har du spørsmål angående noen av våre tjenester? Send oss en melding via kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg.
Fløysand tak AS

Vi har etter mange vellykkede prosjekter opparbeidet oss et rykte som en leverandør som holder høy standard. Vår filosofi er å levere den høyeste kvalitet og den beste gjennomføringen av prosjektet til avtalt tid og pris.

Om oss

Fløysand Tak ble etablert i 2008 og har siden den gang hatt en god utvikling og vekst. Vi er nå Norges største, uavhengige taktekkerselskap med nær 140 ansatte som innehar mange års erfaring.

Tjenester

Fløysand Tak utfører taktekking av alle typer tak og membraner samt radontetting mot både det private og offentlige markedet. Enten det gjelder nybygg, rehabilitering eller serviceavtaler – vi tar jobben!

Kontakt oss

Har du spørsmål angående noen av våre tjenester?

Industrivegen 63, 5210 OS
post@floysandtak.no
56 57 43 00