Rehabilitering

Rehabilitering

Takets levetid er avhengig av flere faktorer. Blant annet er ettersyn og vedlikehold avgjørende, i tillegg til kvaliteten på både produktet og selve tekkingen. Forventet levetid bør derfor være minimum 25-30 år. Et godt vedlikeholdt tak har vesentlig lenger levetid enn et der vedlikeholdet har uteblitt. I forbindelse med omtekking av taket anbefaler vi også å vurdere etterisolering. Med en forventet levetid på minst 25 – 30 år er det lenge til neste gang det er gunstig å vurdere dette igjen. Etterisolering av taket er det energibesparende tiltaket som har kortest tilbakebetalingstid på grunn av reduserte fyrings- og oppvarmingskostnader. Som en bonus vil også innemiljøet forbedres.

Vi utfører:

  • Re-tekking av tak
  • Reisolering
  • Legging av nye membraner

Har du spørsmål angående noen av våre tjenester? Send oss en melding via kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg.
Fløysand tak AS

Vi har etter mange vellykkede prosjekter opparbeidet oss et rykte som en leverandør som holder høy standard. Vår filosofi er å levere den høyeste kvalitet og den beste gjennomføringen av prosjektet til avtalt tid og pris.

Om oss

Fløysand Tak ble etablert i 2008 og har siden den gang hatt en god utvikling og vekst. Vi er nå Norges største, uavhengige taktekkerselskap med nær 140 ansatte som innehar mange års erfaring.

Tjenester

Fløysand Tak utfører taktekking av alle typer tak og membraner samt radontetting mot både det private og offentlige markedet. Enten det gjelder nybygg, rehabilitering eller serviceavtaler – vi tar jobben!

Kontakt oss

Har du spørsmål angående noen av våre tjenester?

Industrivegen 63, 5210 OS
post@floysandtak.no
56 57 43 00